Zelný salát s červenou řepou a majonézou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeli očistíme, nakrouháme a dáme do misky. Posypeme solí, pokapeme olejem a pomerančovou šťávou. Nakládanou červenou řepu scedíme, nakrájíme na malé kousky, vložíme do misky k zelí, přimícháme nahrubo nasekané ořechy.
  • 2
    Jogurt smícháme s hořčici, pepřem, zalijeme připravené suroviny v misce. Vše promícháme, misku se salátem dáme do lednice na 30 minut odležet.
  • 3
    Salát porcujeme podle porci na jednotlivé talíře. Porce posypeme nasekanou petrželovou natí, vypeckovanými olivami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.