Žemlový berek s párkem
50 min.

Ingredience
- 100gramůSýr Parmezán
- 20mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůPárky jemné
- 2lžíceVoda pitná
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1kusVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
20 mg
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Vršek veky seřízneme a vydlabeme střídku.
- 2Nakrájený párek osmažíme na oleji a přidáme protlak, ke vzniklé směsi přilijeme trochu vody a dobře promícháme. Necháme chvíli vařit.
- 3Párkovou směsí naplníme vydlabanou veku, posypeme strouhaným sýrem, opepříme a dáme péct na 20 minut při teplotě 175 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.