Ztracená vejce v koprové omáčce

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
53 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí vody s octem pomalu rozklepneme vejce (nejlépe do sběračky) a vaříme, až se srazí.
  • 2
    Mezitím z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zašleháme do ní vývar, smetanu, sůl, pepř, kmín, cukr a vaříme alespoň 15 minut. Na závěr vmícháme jemně posekaný kopr a ztracená vejce.
  • 3
    Podáváme na nahřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.