Kuchařův rádce

Koření Vepřové
 

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

Dezerty i koláče zvýrazníte díky rozinkám namočeným v rumu.
Uvařte rychlá povidla na koláče z jablek a jiného ovoce. Stačí, když ovoce nastrouháte, osladíte a dáte vařit. Necháte chvíli vychladnout a pak přidáváte na koláče.
Před přípravou jablečného koláče nechte nakrájená jablka 30 minut naložená v bílém víně nebo jablečném moštu. Koláč bude krásně vonět.
Pokud často a rádi pečete jablečné koláče, nalože jablečné plátky do bílého vína. Koláč bude krásně vonět a taky chutnat.