Kuchařův rádce

Ryby a plody Koření
 

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

I na druhý den můžou být chlebíčky chutné a skoro jako čerstvé. Vložte je do ledničky a zakryjte je vlhkou utěrkou.
Pokud rozpékáte pečivo, vložte je do košíčku vyloženého alobalem a ubrouskem, teplota se déle udrží.
Chcete mít pečivo stále čerstvé? Dejte je do mrazáku, před podáváním nechte rozmrazit.
Pokud budete mrazit chléb, nezapomeňte jej před zmražením zabalit do ubrousku. Bude snadnější jeho vyjmutí.