Bedly jako minutka
- Celkový čas:
- 20 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 10 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 600 g
- Bedly čerstvé
- 1 špetka
- Kmín celý
- 80 g
- Sádlo škvařené
- 1 špetka
- Sůl
Postup
1 | Očištěné, osušené hlavičky bedel na jednom místě nakrojíme ke středu. Osolíme je a posypeme kmínem. |
2 | Houby opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 219 kcal |
Bílkoviny | 4 g |
Sacharidy | 6 g |
Tuky | 21 g |
Uhlovodany | 6 g |
Cholesterol | 19,4 mg |
Draslík | 3,9 mg |
Sodík | 63,6 mg |
Vláknina | 10,5 mg |
Vitamín A | 8,0 mg |
Vitamín B6 | 0,0 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 0,0 mg |
Vitamín E | 0,0 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 0,1 mg |
Komentáře a hodnocení