Dip z třešňových rajčátek
- Celkový čas:
- 25 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 15 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 1 stroužek
- Česnek
- 1 ks
- Cibule
- 100 g
- Cukr krupice
- 100 ml
- Ocet vinný
- 1 špetka
- Pepř černý mletý
- 500 g
- Rajčata
- 1 špetka
- Sůl
Postup
1 | Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí. |
2 | Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 543 kcal |
Bílkoviny | 6 g |
Sacharidy | 131 g |
Tuky | 1 g |
Uhlovodany | 131 g |
Cholesterol | 0,0 mg |
Draslík | 1 g |
Sodík | 265,5 mg |
Vláknina | 16 g |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,6 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 72,5 mg |
Vitamín E | 2,7 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 1,7 mg |
Komentáře a hodnocení