Dip z třešňových rajčátek

Celkový čas:
25 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
15 minut

Ingredience

Počet porcí
1 stroužek
Česnek
1 ks
Cibule
100 g
Cukr krupice
100 ml
Ocet vinný
1 špetka
Pepř černý mletý
500 g
Rajčata
1 špetka
Sůl

Postup

1

Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.

2

Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.

Nutriční hodnoty

Kalorie 543 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 131 g
Tuky 1 g
Uhlovodany 131 g
Cholesterol 0,0 mg
Draslík 1 g
Sodík 265,5 mg
Vláknina 16 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,6 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 72,5 mg
Vitamín E 2,7 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 1,7 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz