Volská oka vařená v páře
- Celkový čas:
- 10 minut
- Doba přípravy:
- 5 minut
- Doba vaření:
- 5 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 10 g
- Máslo čerstvé
- 2 ks
- Vejce slepičí
- 1 špetka
- Sůl
Postup
1 | Malé zapékací formičky vymažeme máslem a do každé opatrně rozklepneme celé vejce. |
2 | Vejce mírně osolíme a formičky postavíme do větší nádoby s vroucí vodou. Vejce necháme srazit. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 120 kcal |
Bílkoviny | 7 g |
Sacharidy | 0 g |
Tuky | 10 g |
Uhlovodany | 452,4 mg |
Cholesterol | 251,3 mg |
Draslík | 77,7 mg |
Sodík | 197,5 mg |
Vláknina | 0,0 mg |
Vitamín A | 282,5 mg |
Vitamín B6 | 0,1 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 0,0 mg |
Vitamín E | 0,6 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 6,6 mg |
Komentáře a hodnocení