Azu po tatarsku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku.
  • 2
    Potom maso zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme bobkový list a dusíme.
  • 3
    Když je maso téměř měkké, přidáme okurky nakrájené na nudličky.
  • 4
    Nakonec podle potřeby přisolíme a vše krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.