Azu po tatarsku
110 min.
Ingredience
- 600mililitrůHovězí vývar základní
- 300gramůOkurky nakládané
- 750gramůHovězí maso zadní
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 1gramBobkový list
- 350gramůCibule
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku.
- 2Potom maso zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme bobkový list a dusíme.
- 3Když je maso téměř měkké, přidáme okurky nakrájené na nudličky.
- 4Nakonec podle potřeby přisolíme a vše krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.