Celerový salát vařený
35 min.
Ingredience
- 1kusBobkový list
 - 3kusyPepř černý celý
 - 1kusCeler bulvový
 - 2lžíceOcet vinný
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaCukr krupice
 - 2lžíceOlej stolní
 - 2kusyNové koření celé
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
48 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 2Z uvedených přísad připravíme marinádu a celer v ní uvaříme. Necháme jej v marinádě vychladnout a vyndáme koření.
 - 3Salát podáváme k masu, luštěninám nebo jako předkrm.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.