Dušené hovězí s bramborem na víně

178 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
18 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s pepřem, solí, obalíme v ní maso. Na oleji ho pak restujeme dohněda, nakonec ho přemístíme do ohnivzdorné mísy.
  • 2
    Na oleji restujeme čtyři minuty prolisovaný česnek a cibulku nadrobno. Poté přisypeme pórek a za tři minuty přemístíme k masu.
  • 3
    Na pánvi přivedeme k varu vývar, víno, bylinky, sůl a pepř. Poté, co se zredukuje na polovinu, směs přilijeme k masu. Přidáme bobkový list, kůru a vše dvě hodiny v troubě dusíme.
  • 4
    Nakonec přidáme cukety pokrájené na plátky, nadrobno nakrájený brambor a plátky pastináku. Po třiceti minutách můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.