Farmářská polévka s fazolemi

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
15 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme si olej, na kterém osmažíme nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak, a vložíme nakrájenou zeleninu, sterilované papriky, oregano, sůl a pepř. Dobře promíchámea při mírné teplotě necháme vařit pod poklicí 30 minut.
  • 2
    Přidáme těstoviny a necháme vařit dalších 5 minut.
  • 3
    Nakonec vložíme fazole, necháme 2-3 minuty ohřát, přisypeme petržel a podle chuti dokořeníme.
  • 4
    Můžeme podávat s nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.