Fazolky v koprové omáčce
60 min.
Ingredience
- 200gramůFazole červené
 - 150mililitrůMléko sójové
 - 1lžíceOlej olivový
 - 1lžíceOcet rýžový
 - 1špetkaSaturejka
 - 1špetkaOregano sušené
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaBazalka
 - 50gramůMouka rýžová
 - 600mililitrůVoda pitná
 - 1lžíceKopr čerstvý
 
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Předem namočené fazole dáme vařit v té vodě, ve které se namáčely. Přidáme saturejku, bazalku a oregano. Fazole solíme až ke konci vaření. Vaříme na mírném ohni asi 50 minut.
 - 2V misce si rozmícháme rýžovou mouku ve vodě a vmícháme do uvařených fazolí. Ještě krátce povaříme. Pokrm nám tímto zhoustne. Přilijeme sojové mléko a důkladně promícháme.
 - 3Lehce okyselíme, vmícháme sekaný kopr a pokapeme olivovým olejem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.