Gnocchi s vepřovým masem a paprikou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do nekovové misky dáme kotletu, přidáme polovinu česneku, oregano, citronovou šťávu, lžici oleje a okořeníme.
  • 2
    Uzavřeme mísu a necháme hodinu marinovat v lednici.
  • 3
    Zbytek oleje rozehřejeme ve velkém hrnci, přidáme špetku soli a smažíme nakrájenou cibuli 5 minut, aby změkla.
  • 4
    Přidáme zbytek česneku, celer, petrželku a kapii a dusíme zakryté 10 minut, dokud papriky nezačnou měknout.
  • 5
    Přimícháme rajčatový protlak a 10 minut vaříme za pravidelného míchání.
  • 6
    Přidáme nakrájené vepřové maso i s marinádou, přilijeme vývar a 10 minut vaříme, dokud nezhoustne.
  • 7
    V osolené vodě uvaříme gnocchi.
  • 8
    Hotové gnocchi dáme do mísy a zalijeme omáčkou a ozdobíme olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.