Grilovaná parmice s kozím sýrem
40 min.

Ingredience
- 800gramůParmice
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 40gramůPažitka
- 20gramůSůl
- 20mililitrůOlej olivový
- Na nádivku
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vykuchané parmice zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Zvenčí i zevnitř pokapeme citronovou šťávou a nasolíme.
- 2V misce smícháme nasekaný tymián a bazalku, kozí sýr a olej a vzniklou nádivkou ryby naplníme. Sepneme párátky, potřeme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, nejlépe ve speciální mřížce na ryby, aby se nám nerozpadla. Podáváme ozdobené pátkem citronu a posypané pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.