Grilovaná skopová žebra
30 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová žebra
 - 50gramůCibule
 - 200mililitrůVíno červené
 - 20gramůOlej olivový
 - 6kusůJalovec
 - 1kusBobkový list
 - 5gramůSůl
 - 3gramyPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
444 mg
Cukr
840 mg
Postup přípravy
- 1Skopová žebírka nasekáme na porce, naklepeme, potřeme tlučeným kořením, solí a proložíme kolečky cibule, pokapeme vínem a dáme dvě
 - 2hodiny odležet.
 - 3Maso vyjmeme z marinády, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách
 - 4(každou stranu 8 minut). V průběhu grilování potíráme střídavě olejem a marinádou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.