Guláš ze skopového masa

140 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
53 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vařící vody dáme maso nasekané i s kostmi na větší kusy. Přidáme divoké koření a vaříme do poloměkka.
  • 2
    Osmahneme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přisypeme sladkou papriku a vše smícháme s vařeným masem.
  • 3
    Přidáme na kostičky nakrájenou očištěnou zeleninu, brambory, nasekané feferonky, majoránku a utřený česnek. Podléváme pozvolna, aby byl guláš stále mírně zahoustlý a vaříme doměkka.
  • 4
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.