Guláš ze skopového masa
140 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyFeferony
- 1000gramůSkopová žebra
- 1kusBobkový list
- 0,5kusCeler bulvový
- 3špetkyMajoránka
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusMrkev kořen
- 0,5lžičkaSůl
- 500gramůBrambory
- 4špetkyPepř černý mletý
- 100gramůSádlo škvařené
- 2kusyNové koření celé
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
53 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do vařící vody dáme maso nasekané i s kostmi na větší kusy. Přidáme divoké koření a vaříme do poloměkka.
- 2Osmahneme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přisypeme sladkou papriku a vše smícháme s vařeným masem.
- 3Přidáme na kostičky nakrájenou očištěnou zeleninu, brambory, nasekané feferonky, majoránku a utřený česnek. Podléváme pozvolna, aby byl guláš stále mírně zahoustlý a vaříme doměkka.
- 4Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.