Hovězí dušené v troubě

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibulku a stroužek česneku zpěníme na oleji, přidáme nakrájené hovězí maso.
  • 2
    Opečeme ze všech stran, přidáme zeleninu na svíčkovou ze sáčku, tymián, bobkový list, osolíme a opepříme.
  • 3
    Zalijeme vínem a vývarem a přidáme brusinky.
  • 4
    Směs přendáme do trouby a dusíme pod pokličkou, dokud maso nezměkne.
  • 5
    Poté zahustíme hladkou moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody, necháme povařit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.