Hovězí na divoko
220 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kilogramHovězí maso zadní
- 1kusBobkový list
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 200mililitrůVíno červené
- 2lžíceHořčice
- 1lžíceKečup
- 1lžičkaKoření Zvěřina
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceCukr krupice
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
930 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na kostky nakrájíme maso, přidáme cibuli, koření a přes noc necháme odležet.
- 2Zalijeme vínem a 2,5 hodiny dusíme a mírně podléváme.
- 3Mouku rozkvedláme ve smetaně, vlijeme k masu a hodinu dusíme. Ochutíme citronovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.