Hovězí steak s bylinkovým máslem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
56 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
79 mg
Vápník
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje, přidáme bobkový list a necháme proležet.
  • 2
    Plátky pečeme na grilu nebo na pánvičce. Uvnitř musí zůstat maso růžové.
  • 3
    Při podávání klademe plátky na teplý talíř a zdobíme bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.