Hovězí steak s bylinkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 1gramBobkový list
- 250gramůMáslo bylinkové
- 30gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2000gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
56 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
79 mg
Vápník
50 mg
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje, přidáme bobkový list a necháme proležet.
- 2Plátky pečeme na grilu nebo na pánvičce. Uvnitř musí zůstat maso růžové.
- 3Při podávání klademe plátky na teplý talíř a zdobíme bylinkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.