Jehněčí žebra v bylinkové strouhance

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
47 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Strouhanku smícháme s oreganem, sekanou petrželkou, máslem a citronovou kůrou. Osolíme, opepříme a ve strouhance dobře obalíme žebírka. Strouhanku dobře přitlačíme, pokapeme olejem. Batáty oloupeme, pokrájíme na tenčí plátky, přendáme na plech, vyložený papírem, osolíme a opepříme, pokapeme zbytkem oleje.
  • 2
    Batáty i maso pečeme při 200°C 20 minut. Pokud se maso připaluje, překryjeme jej alobalem. Pečené maso servírujeme společně s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.