Klobásy na hořčici

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
82 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji zvolna opečeme klobásky dozlatova a vyjmeme. Do kastrolu vsypeme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a osmažíme ji. Přidáme očištěné, případně nakrájené houby a smažíme 5 minut. Vmícháme oloupané, na kousky nakrájené jablko, bobkový list, nasekanou šalvěj a vývar. Přivedeme k varu, vložíme klobásy a pod pokličkou za častého míchání podusíme 20 minut. Jablka se mají rozpadnout - pokud ne, rozmačkáme je vidličkou.
  • 2
    V misce promícháme hořčici se smetanou, osolíme a opepříme. Vlijeme do kastrolu a povaříme 5 minut do zhoustnutí.
  • 3
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše a dušené zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.