Koňské řízky v paprikové omáčce

270 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
994 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naložíme do strouhané kořenové zeleniny, přidáme bobkový list, nové koření, papriku a zalijeme svařenou vodou se solí a octem. Necháme marinovat 2 dny.
  • 2
    Maso vyjmeme, očistíme od zeleniny, nakrájíme na plátky, osolíme a opaprikujeme. Opečeme na rozpáleném sádle z obou stran a přendáme do kastrolu. Na pánvi osmažíme cibuli nadrobno a i s tukem ji přidáme do kastrolu. Podlijeme vodou a zakryté dusíme na mírném ohni 4 hodiny, občas maso otočíme a podléváme vodou. Když je maso měkké, zahustíme šťávu moukou s paprikou, zalijeme smetanou a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.