Krakovské špízy

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
57 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechna masa nakrájíme na kostky, slaninu na plátky, dáme do nádoby osolíme, opepříme, opaprikujeme, posypeme nadrceným jalovcem. Zalijeme olejem, aby maso bylo potopené, přidáme bobkový list, nové koření, zakryjeme vrstvou nakrájené cibule a necháme aspoň 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Naložené maso napichujeme na špejli nebo jehlu střídavě s plátkem cibule, slaniny a papriky. Pečeme na grilu nebo ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.