Linguine s červenými paprikami

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky rozkrojíme, odstraníme semínka a asi 8 min opečeme slupkou navrch pod rozehřátým grilem. Zakryjeme vlhkým ubrouskem a po vychladnutí oloupeme slupku a dužinu nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na kolečka a na rozpáleném oleji cca 8min orestujeme doměkka. Přidáme papriku, prolisovaný česnek, rozdrcené chilli papričky a zalijeme smetanou. Omáčku poté asi 2min provaříme, za občasného míchání. Ochutíme solí,pepřem a nasekanou dobromyslí.
  • 3
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, v hrnci promícháme s omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.