Marinované fazolky

10 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
51 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
345 mg
Cukr
226 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předvařené bílé fazole z konzervy slijeme z nálevu a promyjeme v sítu tekoucí vodou, vložíme do mísy. Omyjeme malou chilli papričku, rozkrojíme ji, odstraníme semínka, drobně posekáme a přidáme k fazolím. Přidáme omytou, drobně pokrájenou pažitku s čerstvou majoránkou, sladkou červenou papriku, hořčici, sůl, směs dobře promícháme a nalijeme do zavařovací sklenice. Přidáme malý bobkový list a fazole zalijeme olivovým olejem tak, že budou zcela ponořeny. Necháme je marinovat 20 - 24 hodin. Podáváme jeko předkrm nebo chuťovku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.