Marinovaný pstruh s bramborovým salátem

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
34 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vymastíme, poklademe jednou vrstvou pstruhů. Pokryjeme plátky cibule, bobkovým listem a bylinkami.
  • 2
    Pepř, hřebíček, sůl a ocet smícháme a přivedeme téměř do varu. Odstavíme a marinádou rybí maso přelijeme. Necháme zchladnout a 24 hodin odležet v ledničce.
  • 3
    Poté misku překryjeme alobalem a pstruhy pečeme v předehřáté troubě cca 15 minut. Necháme zchladnout a opět vložíme do ledničky.
  • 4
    Uvaříme brambory, nakrájíme na větší kostičky a promícháme se zálivkou a majonézou. Salát necháme zchladnout, posypeme jarní cibulkou.
  • 5
    Na talíři upravíme plátky pstruhů, které přelijeme vypečenou šťávou a ozdobíme listovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.