Nadívané žampiony s bazalkovým pestem
45 min.
Ingredience
- 16kusůŽampiony čerstvé
 - 100gramůSýr Lučina - termizovaný
 - 1špetkaSůl
 - 2lžícePesto
 - 150gramůTvaroh jemný
 - 50gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 2stroužkyČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
18 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
10 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a oloupeme žampiony, vyřízneme nožičky, abychom mohli plnit hlavičky.
 - 2Smícháme tvaroh s lučinou, přidáme lžičku a půl bazalkového pesta, osolíme.
 - 3Oloupeme česnek a prolisujeme. Vše smícháme dohromady.
 - 4Směsí plníme žampiony, nakonec na každý žampion dáme trochu strouhaného sýra a trochu pesta.
 - 5Žampiony naskládáme do vymazaného pekáče a dáme zapéct.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.