Omeleta s tvarohem
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
 - 200gramůMáslo čerstvé
 - 200gramůTvaroh jemný
 - 12kusůVejce slepičí
 - 0,2litrMléko polotučné
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
61 g
Sacharidy
6 g
Cukr
1 g
Vápník
11 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh protřeme sítem, smícháme s vejci a osolíme.
 - 2Vždy část těsta vlijeme na horkou pánev a zprudka smažíme. Pánví přitom lehce potřásáme. Když hmota ztuhne, přehneme okraje omelety z obou stran ke středu. Když je spodní strana usmažená, omeletu přendáme na nahřátou mísu přeložením dospodu.
 - 3Pokrm polijeme máslem a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.