Parma na víně
50 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
 - 0,5litrVíno bílé
 - 5gramůSůl
 - 3gramyPepř černý mletý
 - 1decilitrOlej olivový
 - 1decilitrCitronová šťáva
 - 100gramůPetržel - nať
 - 2kusyBobkový list
 - 1stroužekČesnek
 - 1kilogramParma
 - 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Parmy dobře očistíme, vysušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékacího sáčku. Pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Cibuli nakrájíme na kolečka, smícháme s rajčaty a vytvoříme vrstvu na rybách. Přidáme bobkový list,najemno nasekaný česnek a olivový olej, sáček zavážeme a dáme péct na 30 minut do středně vyhřáté trouby.
 - 2Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.