Parma v rajčatové omáčce
75 min.

Ingredience
- 3kusyCibule
- 4decilitryVíno bílé
- 2kusyBobkový list
- 100gramůPetržel - nať
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 600gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kilogramParma
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Parmy očistíme, oddělíme hlavy, stáhneme kůži, naporcujeme a osolíme.
- 2V hrnci rozpálíme olej, na něm orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a bobkový list. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme chvíli povařit, dokud omáčka nezhoustne. Potom vložíme do hrnce porce ryb, podlijeme vínem, přisypeme nasekanou petržel, zakryjeme pokličkou a necháme vařit asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.