Pečenáče
45 min.

Ingredience
- Na marinádu
- 5kusůPepř černý celý
- 1kusSůl
- 1kusCibule
- 1kusBobkový list
- 2kusyVývar rybí
- 0,06litrOlej stolní
- 1šálekOcet vinný
- 2kusyNové koření celé
- 1kusSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 0,06kusOlej stolní
- 4kusySleď čerstvý
- 1kusMléko polotučné
- 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
49 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
549 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z mouky a vajec uděláme hustší těsto, které zředíme mlékem nebo dodou. Těsto by mělo mít hustotu jako na kapání.
- 2Sledě vykucháme, osolíme namočíme v těstě. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje po obou stranách na středně silném ohni.
- 3Usmažené sledě složíme do mísy, zalijeme vlažnou marinádou, přikryjeme a dáme uležet.
- 5Příprava marinády :
- 6Všechny přísady povaříme zhruba 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.