Pěna z kozího sýra s broskvemi

17 min.
Česká republika

Ingredience

    • 80mililitrůMléko polotučné
    • 1gramAgar
    • 30gramůCukr vanilka
    • 150gramůJogurt bílý
    • 50gramůSýr kozí
    • 150mililitrůŠlehačka ve spreji
    • 200gramůKompot broskvový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
651 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme mléko, přisypeme vanilkový cukr, agar a povaříme 2 minuty. Odstavíme a necháme chladnout. Do jogurtu vmícháme rozdrobený kozí sýr, vmícháme do mléčné směsi, přmícháme šlehačku a necháme ztuhnout. Potom ztuhlou hmotu upravíme do mističek, obložíme půlkami kompotovaných broskví a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.