Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem
60 min.

Ingredience
- 60gramůCibule
- 1kusBobkový list
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 6gramůPetržel - nať
- 800gramůŠtikozubec
- 6gramůKerblík
- 80gramůPaprika červená
- 75gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 20mililitrůHořčice
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce.
- 2Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet.
- 3Vaříme v páře 20 minut.
- 4Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky.
- 5Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku.
- 6Necháme prohřát a odstavíme stranou.
- 7Maso servírujeme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.