Polévka z mořských ryb a kukuřice

55 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
20 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou malou cibuli a dva utřené stroužky česneku. Opékáme, než začnou měnit barvu.
  • 2
    Přidáme sladkou kukuřici, na kostičky nakrájenou dýni, na kostky nakrájený brambor a nasekanou chilli papričku bez semen. Dusíme ještě cca 5 minut pod pokličkou.
  • 3
    Přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, bobkový list, sůl, pepř, tymián, vaříme do měkka cca 15 minut.
  • 4
    Přidáme na velké kousky nakrájené tužší bílé rybí maso a jen krátce prohřejeme.
  • 5
    Odstraníme bobkový list a podáváme zdobené citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.