Pošírovaná štika s olivami
50 min.
Ingredience
- 150gramůZelenina kořenová
 - 2lžíceOcet kvasný lihový
 - 50gramůOlivy černé
 - 100mililitrůOlej rostlinný
 - 10gramůPetržel - nať
 - 1lžičkaSůl
 - 5kusůNové koření celé
 - 1kusBobkový list
 - 50gramůOlivy zelené
 - 5gramůLibeček
 - 1kusCitrony
 - 800gramůŠtika obecná
 - 1špetkaPepř černý celý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou kořenovou zeleninu, natě, ocet, citron a koření povaříme, přidáme omyté a osolené porce štiky, uvaříme je doměkka.
 - 2Olivy vypeckujeme, nasekáme a spolu s petrželkou podusíme na oleji. Přelijeme přes porce ryby a podáváme.
 - 3Vhodnou přílohou je vařená zelenina.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.