Ravioly z červené řepy a kozího sýra
0 min.

Ingredience
- 100mililitrůOlej olivový
- 60gramůMed včelí
- 60gramůOcet ze šampaňského - Balsamic
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 100gramůSýr kozí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyČervená řepa
- 1hrstOříšky piniové
- 1lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
30 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
15 g
Cukr
52 g
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.
- 2Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.
- 3Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.
- 4Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.