Řepný salát s křenem
25 min.

Ingredience
- 300gramůŘepa žlutá
- 100gramůKřen
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
- 400mililitrůVíno červené
- 2kusyHřebíček
- 1kusBobkový list
- 5kusůPepř černý celý
- 1lžíceHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
626 mg
Postup přípravy
- 1Řepu nakrájíme na slabé proužky, křen nastrouháme nahrubo. Do kameninové mísy vložíme řepu, ochutíme hořčicí a olejem, zasypeme křenem, zalijeme horkým červeným vínem a přidáme hřebíček, bobkový list a pár kuliček celého pepře.
- 2Salát necháme uležet do druhého dne a podáváme k masitým předkrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.