Ryba s pyré

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
24 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme pstruhy. Osolíme je a pokapeme citronovou šťávou. Svážeme nití ocas a hlavu pstruha.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Nasekáme petrželku. Do hrnce dáme litr vody, přidáme ocet, cibuli, petrželku, bobkový list a pepř, necháme 20 minut vařit.
  • 3
    Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě 20 minut, poté je scedíme.
  • 4
    Ve woku rozehřejeme máslo a brambory promícháme, posypeme je natrhaným koprem.
  • 5
    V octovém vývaru uvaříme pstruhy cca 15 minut.
  • 6
    Žloutky promícháme se solí a vyšleháme je. Misku se žloutky dáme do vodní lázně a přiléváme zbytek citronové šťávy, dokud omáčka nezhoustne.
  • 7
    Podáváme se pstruhem a bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.