Salát s marinovaným kuřetem a hruškami
10 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 1kusKuře
 - 200gramůHrušky sušené
 - 2lžíceOříšky piniové
 - 125mililitrůOlej olivový
 - 125mililitrůPomerančová šťáva
 - 2lžíceOcet vinný
 - 3kusyHřebíček
 - 3kusyBobkový list
 - 45gramůHrozinky
 - 1lžičkaChilli omáčka
 - 2kusyOkurka salátová
 - 510gramůSalát hlávkový
 
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
51 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Vykostíme uvařené kuře.
 - 2Naso nakrájíme na drobné kousky a dáme do nekovové misky.
 - 3Navrch dáme sušené hrušky.
 - 4Smícháme suroviny na marinádu a nalijeme na kuře.
 - 5Dáme do lednice na 2 hodiny.
 - 6Na servírovací tác položíme salátové listy, kuřecí maso a hrušky.
 - 7Zbytek marinády promícháme s trochou oleje a salát pokapeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.