Salát s mletým hovězím masem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na velké pánvi rozpálíme olej, maso tři minuty smažíme za stálého míchání. Poté k masu prolisujeme česnek, přidáme nasekanou chilli papričku, nadrobno rozkrájenou cibuli a pokračujeme ve smažení masa dalších pět minut.
  • 2
    Maso dochutíme oreganem, solí, pepřem a limetkovou šťávou. Důkladně vše zamícháme a ještě minutku smažíme. Maso rozdělíme do misek, vše ozdobíme rozpůlenými rajčátky, salátovými listy a podávame s pokrájenou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.