Skopové kočovníků

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
338 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu očistíme, osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořčicí smíchanou s moukou, posypeme sekanou petrželkou a na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přendáme do pekáče, obložíme kousky nakrájené mrkve, celeru, přidáme bobkový list, jalovec, rozmarýn, kousek másla, zalijeme vývarem a v troubě pečeme do měkka.
  • 2
    Hotové maso vyndáme, šťávu přecedíme, zeleninu propasírujeme, zalijeme červeným vínem, dokořeníme dle chuti, vložíme máslo, povaříme 5-8 minut, vrátíme maso a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.