Slaneček marinovaný

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
507 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava marinády :
  • 2
    Mlíčí prolisujeme, smícháme s olejem, octem a kořením v celku.
  • 4
    Pod tekoucí vodou omyjeme slanečky a poté je uložíme do studené vody na 24 hodin. Vodu párkrát vyměníme. Jako poslední lázeň můžeme použít i mléko.
  • 5
    Po odležení slanečky stáhneme, zbavíme hlavy, vykucháme a vykostíme. Filé můžeme nákrájet na proužky anebo svinout do závitků.
  • 6
    Takto upravené slanečky vložíme do mísy, proložíme na kolečka nakrájenou cibulí, polijeme marinádou z mlíčí a necháme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.