Sledě s citronem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě osolíme zvenčí i uvnitř. Do břišní dutiny každé ryby vložíme bobkový list. Čtyři čtverce alobalu položíme na pracovní desku a rozdělíme na ně rovnoměrně plátky citronu. Na ně položíme ryby.
  • 2
    Máslo třeme, až změkne, vmícháme do něj citronový pepř, petrželku. Takto připravené máslo rozmístíme po částech ryby. Ryby zabalíme, dobře utěsníme a na grilu opékáme 20 minut.
  • 3
    Poté ryby rozbalíme a servírujeme s plátky citronu. Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.