Svíčková z koňského masa

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou koňskou svíčkovou protkneme slaninou a opečeme na másle. Přidáme očištěný a nakrájený celer, petržel, cibuli, koření, krátce osmahneme. Podlijeme vařící vodou a dusíme, až maso změkne.
  • 2
    Měkkou pečeni vyjmeme, šťávu prolisujeme a zahustíme kyselou smetanou rozmíchanou s moukou. Omáčku ještě povaříme, nakonec do ní vložíme naporcované maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.