Telecí hruď na víně

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
40 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme blanek, tužších a tučných částí. Pokrájíme ho na větší kusy.
  • 2
    Cibuli a mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka.
  • 3
    Maso přendáme na pánev, zalijeme vodou a uvedeme k varu, poté ihned vyjmeme a necháme okapat.
  • 4
    Máslo rozehřejeme a maso na něm osmažíme po dobu cca 10 minut.
  • 5
    Maso zaprášíme moukou a chvíli na to zalijeme vínem.
  • 6
    Přidáme mrkev, cibuli, koření. osolíme a opepříme a přiklopené vaříme 90 minut.
  • 7
    Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.