Telecí na smetaně
60 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1kusBobkový list
- 1špetkaSůl
- 4lžíceZakysaná smetana
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekHovězí vývar základní
- 2kusyPepř černý celý
- 200gramůTelecí plec
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
436 mg
Cukr
889 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme cibuli, přidáme omyté, na plátky nakrájené maso, osolíme a opečeme. Dále přidáme všechno koření, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2Měkké maso vyjmeme, vydusíme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.
- 3Hotovou omáčku přecedíme a přilijeme rozmíchanou kyselou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.