Telecí pečeně se šťávou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
559 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí pečeni osolíme, opepříme a opékáme v kastrolu na oleji nejdříve zprudka, potom na středním ohni.
  • 2
    Oloupanou šalotku a česnek nadrobno nakrájíme. Omyté rajče nakrájíme na kousky.
  • 3
    Když pečeně zezlátne, přidáme k výpeku kostku telecího bujónu rozpuštěnou ve sklenici vody. Šťávu osolíme, opepříme, přidáme šalotku s česnekem a bylinky.
  • 4
    Když se šťáva trochu vyvaří, přidáme nakrájené rajče.
  • 5
    Hotovou pečeni nakrájíme na plátky a upravíme na talíře. Podáváme se šťávou, která má mít jednolitou konzistenci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.