Telecí plíce se zeleninou

85 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plíce omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bobkový list, nové koření, kořenovou zeleninu, cibuli a pozvolna vaříme asi hodinu, až je maso měkké. Maso i zeleninu vyjmeme, nakrájíme na proužky a vložíme do kastrolu.
  • 2
    Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme částí vývaru a krátce povaříme. Vlijeme citronovou šťávu, osolíme, opepříme a nalijeme na maso a zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.