Telecí ragú po italsku

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev a celer vložíme na část rozehřátého másla. Přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, koření a rajčatový protlak. Vše dusíme pod pokličkou do vydušení vlastní šťávy. Během dušení maso občas zamícháme. Potom osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme dál za častého podlévání vodou.
  • 2
    Chvíli před koncem dušení přidáme zbylé změklé máslo rozmíchané se lžící mouky.
  • 3
    Z pokrmu odstraníme koření a maso při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.